Acasă Eveniment Alte două accidente în cursul zilei de azi, 18 decembrie, unul în...

Alte două accidente în cursul zilei de azi, 18 decembrie, unul în Balș, celălalt în Jitaru

111

Un autoturism, condus de către un bărbat de 53 de ani, din Craiova, nu a acordat prioritate de trecere pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș și a intrat în coliziune cu o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
Autospeciala IJP se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar în urma evenimentului, au fost produse doar pagube materiale. Șoferii au întocmit formularul de constatare amiabilă de accident.

„La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 13:10, Poliția orașului Balș a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, s-a produs un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de către un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, ar fi pătruns pe strada Nicolae Bălcescu fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, ce se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ambii conducători auto au convenit asupra întocmirii formularului de constatare amiabilă de accident.”

Cel de-al doilea accident s-a petrecut în localitatea Jitaru, fiind implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din orașul Scornicești și un autocamion condus de un tânăr, în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate. Doi bărbați, pasageri în autoturism, au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Rezultatele efectuate cu aparatul etilotest au fost negative.

„La data de 18 decembrie 2023, în jurul orei 16:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din orașul Scornicești și un autocamion condus de un tânăr, în vârstă de 37 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, 2 bărbați, ambii pasageri în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.