Acasă Eveniment Minoră dispărută de la domiciliul său din Balș

Minoră dispărută de la domiciliul său din Balș

68

Azi, 18 decembrie, în jurul orei 14:30, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați, de către o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16 decembrie, minora Șerban Verginica, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

„Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, din orașul Balș, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați, de către o femeie, din orașul Balș, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16 decembrie a.c., minora *ȘERBAN VERGINICA*, în vârstă de *16 ani*, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 50-55 de kilograme, față alungită, ochi căprui, păr drept, vopsit roșu-castaniu, fără semne particulare.
Nu se cunosc articolele vestimentare pe care minora le-ar fi purtat la momentul dispariției”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.