Acasă Administrație Primăria Ianca se alătură digitalizării. Plata taxelor și impozitelor prin Ghiseul.ro

Primăria Ianca se alătură digitalizării. Plata taxelor și impozitelor prin Ghiseul.ro

19

Azi, 20 noiembrie 2023, primăria comunei Ianca, se înrolează în Sistemul Național Electronic de Plată. Cetățenii interesați să plătească taxele și impozitele locale online, fără a mai fi nevoie să piardă timp pentru a se deplasa la sediul primăriei, iși pot face cont pe www.ghiseul.ro.

Platforma www.ghiseul.ro este un proiect derulat de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținut de Asociația de Plăți Electronice din România. În platformă se pot vizualiza obligațiile de plată existente și/sau de a plăti online cu cardul, parțial sau total, taxele si impozitele locale, precum și amenzile existente. Dovada plății se primește pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

„Începând de azi, Primăria Comunei Ianca se alătură celorlalte 6 administrații publice locale din Județul OLT înrolate în Sistemul Național Electronic de Plată.
Vrei să scapi de statul la cozi pentru plata taxelor și impozitelor?!
Fă-ți și tu cont pe www.ghiseul.ro și poți plăti taxele și impozitele locale online, fără a fi nevoit să te deplasezi la sediul primăriei”, transmite primăria comunei Ianca pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.