Acasă Administrație Rotea se ține de cuvânt. Minim 100 de locuri noi de muncă...

Rotea se ține de cuvânt. Minim 100 de locuri noi de muncă la Balș. Investitor, Hengst Filtration

77

Vineri, 17 noiembrie, primarul orașului Balș, Cătălin Rotea a organizat la sediul primăriei conferința de presă bilanț a celor trei ani de mandat.
Pe lângă stadiul de aplicare a celor 85 de proiecte de interes public derulate în perioada sa de mandat, Cătălin Rotea a prezentat cea mai importantă investiție atrasă în oraș în dezvoltarea antreprenorială din ultimele decenii. Urmare a politicilor publice locale de atragere a investitorilor privați, prin acordarea de facilități fiscale în domeniul taxelor și impozitelor locale, unul dintre cei mai mari producători mondiali de elemente filtrante din lume, Hengst Filtration, vine la Balș!
Hengst Filtration, a achiziționat de la IAC locația din Balș, unde va deschide, începând cu aprilie 2024 o fabrică de profil.
Pentru început, din luna decembrie vor fi angajați primii o sută de oameni la Hengst Filtration, Balș!
Pe parcurs, numărul de locuri de muncă va crește exponențial, în funcție de planul de afaceri al producătorului german. Astfel, promisiunea celor 500 de noi locuri de muncă în Balș prinde contur!
Practic, prin dezvoltarea acestei platforme, navetiștii de Slatina/Craiova vor avea oportunitatea să lucreze de acasă, economisind timp și din costurile de navetă!
Noul investitor a avut o cifră de afaceri pentru anul 2022 de peste 700 milioane de euro, la nivel global, iar noua capacitate de la Balș este prima din România.

Câteva cuvinte despre Hengst Filtration:

Walter Hengst, a fondat compania în anul 1958 în Münster, Renania de Nord-Westfalia, Germania. Compania este specializată în managementul de fluide, producerea de filtre de ulei, aer, combustibil și filtre habitaclu pentru autoturisme.

Hengst este prezentă în 11 țări, având peste 3000 de angajați.

Angajările vor începe din luna decembrie, iar producția, din luna aprilie. Cei interesați, pot depune CV-urile pe adresa de mail: application@hengst.de

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.