Acasă Învățământ Elevilor de la Liceul Tehnologic „Tănase Constantin”, din comuna Izvoarele, le-a fost...

Elevilor de la Liceul Tehnologic „Tănase Constantin”, din comuna Izvoarele, le-a fost „predată” ștafeta de către reprezentanții IJJ Olt

39

Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor, este sărbătorită, astăzi, 20 noiembrie, prilej prin care, jandarmii olteni, predau ştafeta tinerilor dornici să afle cât mai multe despre misiunile și activitățile care presupun această meserie. În cadrul acestui eveniment, tinerii pot afla informații prețioase despre etapele care trebuie parcurse la alegerea unei cariere militare, și de asemenea pot asista la prezentarea tehnicii și a materialelor din dotarea efectivelor de jandarmerie.

„La 20 noiembrie este sărbătorită Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor, iar astăzi am „predat” ștafeta elevilor de la Liceul Tehnologic „Tănase Constantin” din comuna Izvoarele.
Proiectul „Ziua Ştafetei”, campania-eveniment în cadrul căreia jandarmii predau ştafeta tinerilor dornici să afle cât mai multe despre misiunile și activitățile care presupun această meserie. Cu sprijinul unui „mentor”, elevilor li se predă „ştafeta” profesiei printr-o experienţă captivantă şi preţioasă.
Desfășurarea activității are scopul de a informa tinerii despre etapele care trebuie parcurse la alegerea unei cariere militare, precum și despre prezentarea tehnicii și a materialelor din dotarea efectivelor de jandarmerie.
De asemenea, colegii noștri din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale le-au oferit informații despre riscurile la care sunt supuși tinerii la nerespectarea normelor și a prevederilor legale, precum și despre efectele consumului de substanțe interzise”, transmit reprezentanții IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.