Acasă Actualitate Plimbări pe Dunăre, la Corabia, cu vasul de pasageri Independența

Plimbări pe Dunăre, la Corabia, cu vasul de pasageri Independența

64

Iulică Oane, primarul orașului Corabia, anunță faptul că, începând din 2024, la Corabia, amatorii plimbărilor pe Dunăre, vor avea posibilitatea să se plimbe cu vasul de pasageri Independența.
Este primul pas concret făcut pentru ca orașul de la Dunăre să devină ceea ce merită pe depin, punctul de atracție principal al județului Olt. Meritele administrației locale, sunt incontestabile. Emoțiile din cuvintele exprimate de edilul urbei, pot fi considerate autentice.

Vasul Independența, este fabricat la Galați, are o lungime totală de 12,84 metri, o lățime de 4,75 metri și o capacitate de maxim 23 de persoane. Acesta este pus în mișcare de două motoare diesel a câte 50 cp fiecare, iar viteza de croazieră este de 12km/h.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a reda farmecul bătrânului fluviu, Dunărea trebuie văzută și analizată cu privirea, mirosul și auzul fiecăruia dintre noi, precum și cu ochii minții, pentru a-i percepe în întregime farmecul. Începând de anul viitor, la Corabia vom avea posibilitatea plimbărilor pe Dunăre cu vasul de pasageri Independența”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a primăriei Corabia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.