Acasă Actualitate Bărbat de 38 de ani, arestat pentru furt și violare de domiciliu

Bărbat de 38 de ani, arestat pentru furt și violare de domiciliu

42

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, a fost reținut de polițiști, bănuit pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și violare de domiciliu.
În data de 19 noiembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Azi, 20 noiembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală nr. 5 Deveslu, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut un bărbat cercetat pentru violare de domiciliu și furt.

În fapt, în perioada 3 -7 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați cu privire la săvârșirea mai multor infracțiuni comise în comuna Scărișoara, din județul Olt, respectiv:

În noaptea de 2/3 noiembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei, din localitate, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea de domiciliu.

La data de 5 noiembrie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras o bicicletă din fața unei societăți comerciale, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

De asemenea, la data de 7 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras unui bărbat un portofel în care se afla suma de 2.400 de lei, poliţiştii întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt, bănuit de comiterea faptelor, prejudiciul fiind recuperat parțial.

După administrarea probatoriului, la data de 19 noiembrie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele bărbatului, bănuit de comiterea faptelor, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 20 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta, având în vedere limitele pedepselor aplicate pentru infracțiunile ce fac obiectul cauzei”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.