Acasă Actualitate Bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Perieți, sub influența...

Bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Perieți, sub influența alcoolului la volan

35

În cursul zilei de ieri, 19 noiembrie, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Perieți , a acroșat un autoturism ce se afla parcat pe partea carosabilă a Drumului Județean 653. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, ajunși la fața locului, l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, valoarea afișată fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 17:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 653, în comuna Perieți, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Perieți, ar fi intrat în coliziune un autoturism ce se afla parcat pe partea carosabilă a Drumului Județean 653, care a fost proiectat întru-un alt autoturism parcat.
În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.