Acasă Administrație Brand de țară, Gică de la Curtișoara!

Brand de țară, Gică de la Curtișoara!

114

Dacă s-ar acorda titlul de „Primar al anului”, la nivel național, Gheorghe Gănescu, de la Curtișoara, Gică, cum îi spune toată lumea, ar fi calificat, de drept, în faza finală.
Investițiile majore din localitate, în apă, canalizare, gaze, drumuri, educație, sport, nu se termină niciodată, mai apare câte o oportunitate, iar acesta e întotdeauna prezent.
Luni, 20 noiembrie 2023, primarul de la Curtișoara, a mai semnat un contract la București pentru dezvoltarea comunității, pentru ca oamenilor de aici să le fie de la bine, spre foarte bine.

La Ministerul Familiei, Tineretului și egalității de șanse, alături de titularul postului, Natalia-Elena Intotero, a fost semnat contractul pentru Proiectul Reabilitare Și Dotare Clădire În Vederea Schimbării Destinației În Centrul De Zi Pentru Copii Expuși Riscului De A Fi Separați De Familie. Proiectul este finantat prin P.N.R.R, fără ca bugetul local să resimtă efort financiar, în acest sens.
Centrul este o șansă în plus pentru ca în Curtișoara, egalitatea de șanse în ceea ce privește generația de mâine, să nu fie doar o lozincă, așa cum flutură alții. Curtișoara, cu Gică primar, este un loc unde sună demn să spui ACASĂ. Autorul tuturor faptelor bune, este Gheorghe Gănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.