Acasă Cultură Ateliere de sărbători la Muzeu Județean Olt

Ateliere de sărbători la Muzeu Județean Olt

50

Atelierele de creație cu tematica sărbătorilor de iarnă, sunt în toi la Muzeul Județean Olt. Se vor organiza în perioada următoare, ateliere de pictură pe sticlă cu tematică de Crăciun, ateliere de confecționat sorcove și stele pentru colindat. Personale interesant pentru a participa la aceste activități, se pot adresa în perioada 2-19 decembrie, la numărul de telefon: 0747427513 – dr. Iohana Brătoi.

„Sărbătorile de iarnă, se apropie și magia acestora ne va transpune într-o lume de basm. Un moment din acest basm, încercăm să-l creăm și noi pentru voi la Muzeul Județean Olt.
Dragi părinți, dascăli și elevi, personalul de specialitate al Muzeului Județean Olt, constatând solicitările dumneavoastră a luat inițiativa de a continua activitatea cu atelierele de creație. Astfel, în perioada care urmează, perioadă dedicată Sărbătorilor de iarnă, pe lângă vizitele și celelalte acțiuni specifice, se vor desfășura următoarele activități creative după cum urmează:
– Ateliere de pictură pe sticlă cu temă de Crăciun – coordonator dr. Iohana Brătoi, Șef Serviciu Conservare Restaurare;
– Ateliere de confecționat sorcove și stele pentru colindat – coordonator dr. Claudia Balaș, Șef Secție Etnografie.

Pentru a participa la activitățile sus menționate, în vederea înscrierii și pentru mai multe detalii, persoanele interesate sunt rugate să se adreseze, la următorul număr de telefon:
– Perioada de desfășurare: 2 – 19 decembrie 2023.
0747427513 – dr. Iohana Brătoi.
Sperăm ca interesul dumneavoastră, să fie tot la fel de mare ca și pentru celelalte acțiuni culturale realizate împreună și vă asigurăm în continuare de o colaborare deschisă și benefică pentru toți”, transmit reprezentații Muzeului Județean Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.