Acasă Actualitate La Drăgănești-Olt. Administrația Tudorică, acolo unde trebuie…

La Drăgănești-Olt. Administrația Tudorică, acolo unde trebuie…

56

Se lucrează intens, la Drăgănești-Olt, acolo unde primarul Marian Tudorică, face totul pentru ca cetățenii orașului, să se bucure de spații verzi amenajate astfel încât, relaxarea, odihna și distracția, să fie la ordinea zilei. Astfel, modernizarea parcului, este în plină desfășurare.
De asemenea, se lucrează și la reabilitarea unităților de învățământ, pentru ca elevii să poată învăța în săli de curs moderne, cu un grad ridicat al calității.

„Lucrările pentru modernizarea parcului nostru sunt în plină desfășurare! Se lucrează intens, avansăm zi de zi, pas cu pas! La final, totul ne va îndemna să venim aici!
De ce? Pentru că aici ne vom petrece timpul liber, ne vom odihni, ne vom plimba, vom face sport și ne vom distra, ne vom limpezi gândurile și ne vom relaxa!

În plină desfășurare sunt și lucrările pentru reabilitarea unităților de învățământ!
Vă asigurăm că se lucrează în ritm alert, susținut, la standarde de calitate, se valorifică la maximum timpul pentru ca elevii și copiii noștri să beneficieze cât mai repede posibil de sălile de curs”, transmite primarul Marian Tudorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.