Acasă Actualitate Copii din sistemul institutionalizat, merg la Senat

Copii din sistemul institutionalizat, merg la Senat

37

La invitaţia senatorului PSD de Olt, Siminica Mirea, o grupă de copii de la Centrele de Zi „Complex Servicii Slatina” și „C.S. Amicii” din cadrul DGASPC Olt, a fost în vizită la Senatul României. Acţiunile de acest gen sunt deja obişnuinţă pentru parlamentarul oltean. Până acum, sute de micuţi au fost prezenţi în forul legislativ naţional pentru a întelege mecanismul de funcţionare a instituţiei. Emoţia este aceeaşi de fiecare dată pentru gazdă, dar şi pentru invitaţi.

„Cu ochii plini de curiozitate, micutii au avut oportunitatea să exploreze camerele și să înțeleagă mai bine procesul legislativ. Fiecare întrebare a lor a adus un zâmbet pe fețele noastre, iar entuziasmul lor a fost cu adevărat contagios.
Am fost extrem de încântați să împărtășim cu acești copii minunați mecanismul legislativ și povestea clădirii, oferindu-le totodată o perspectivă directă asupra instituțiilor care guvernează țara noastră. Sperăm că această experiență i-a inspirat și astfel vor continua să viseze măreț!
O zi specială de învățare și bucurie pentru toți cei implicați!”

Rămâne de urmărit în timp evoluţia acestor micuţi şi reţinându-le numele lor, să regăsim peste timp politicienii generaţiei lor. Nimic nu este imposibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.