Acasă Actualitate Avocatul de ieri, primarul de astăzi, Emil Moţ, din nou la Barou

Avocatul de ieri, primarul de astăzi, Emil Moţ, din nou la Barou

197

Practician de drept, avocat în Baroul Olt înainte de a alege cariera în politică şi administraţia locală, primarul Slatinei, Emil Moţ, alături de preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, au fost marţi 31 octombrie, prezenţi la inaugurarea noului sediu al Baroului Olt.

O locaţie demnă pentru practicienii de drept, destinată serviciilor desfăşurate cu caracter specific. Despre eveniment, dar şi despre noua locaţie a Judecătoriei Slatina, primarul Emil Moţ, spune următoarele: „Am participat astăzi, împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, la inaugurarea noului sediu al Baroului Olt.
A fost o onoare pentru mine să particip la eveniment alături de avocații olteni, în primul rând, prin prisma profesiei mele, aceea de avocat și membru al Baroului Olt.
Când am ales profesia de avocat, am fost atras de promovarea justiției, apărarea drepturilor individuale și lupta pentru un sistem legal echitabil.
Astăzi, în calitate de primar, continui să servesc comunitatea noastră, dar nu am uitat niciodată angajamentul meu față de justiție. Dimpotrivă, aceste valori continuă să mă ghideze în funcția mea actuală.
Atât în administrație, cât și în avocatură, te afli în slujba oamenilor și ambele profesii presupun provocări utile, satisfacții profesionale și multă muncă.
În același timp, sunt bucuros că, tot astăzi, o clădire emblematică a orașului nostru, cedată de către Primăria Slatinei Ministerului Justiției, a fost redată slătinenilor, funcționând ca sediu al Judecătoriei.
Vorbim despre o clădire veche de peste 100 de ani, care are astăzi un scop public înalt, fiind locul în care se asigură dreptatea și drepturile cetățenilor noștri.
Felicitări tuturor pentru această zi de sărbătoare, care reflectă unitatea și colaborarea noastră în promovarea justiției și respectului pentru lege.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.