Acasă Politic Siminica Mirea, participant la Şcoala politică OFSD

Siminica Mirea, participant la Şcoala politică OFSD

85

Singura femeie parlamentar de la Olt, senatorul Siminica Mirea a participat la școala politică a Organizației Femeilor Social-Democrate, alături de colegele sale implicate în administrația locală: Corina Sulger, președinte OFSD Olt, Gabriela Ancuța, primar Icoana, Marina Samiee, viceprimar Caracal, Mari Matei, președinte OFSD Slatina și Iulia Vlad, președinte OFSD Corabia. Discuțiile au fost intense și pline de idei, acoperind subiecte vitale precum administrația locală, motorul dezvoltării durabile a comunităților noastre și bunele practici în acest domeniu.

„Am avut ocazia să învățăm despre îmbunătățirea cadrului legislativ pentru absorbția fondurilor europene, evitarea corecțiilor financiare și reforma serviciilor sociale.
De asemenea, am discutat despre importanța sănătății în programul de guvernare și am stabilit un dialog constructiv cu europarlamentarii pentru susținerea proiectelor locale.
În plus, proiectele pentru tineri și familii au fost în centrul discuției noastre.
Am abordat subiecte privind egalitatea și reprezentarea de gen, punând accent pe pregătirea femeilor ca viitoare candidate la alegerile locale.
Am prezentat și planul nostru cu principalele acțiuni planificate pentru o administrație locală eficientă și orientată către nevoile comunității.
Suntem determinate să aducem schimbări pozitive în viața locuitorilor noștri!”, declară senatorul Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.