Acasă Actualitate Primăria Slatina, investiţie în educaţie. Sală de sport modernă la Școala Gimnazială...

Primăria Slatina, investiţie în educaţie. Sală de sport modernă la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă

21

Astăzi a fost inaugurată noua sală de sport de la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă, în prezenţa primarului Slatinei, Emil Moţ, a viceprimarilor Gigi Vâlceleanu şi Alex Berechet, alături de administratorul public, Cristian Cismaru şi Adrian Bărbulete, inspectorul şcolar general.
Sala beneficiază de o logistică modernă, fiind dotată cu toate materialele sportive necesare desfăşurării orelor de sport.

„Am finalizat încă un obiectiv foarte important pentru sistemul de educație și sănătate al copiilor noștri având astăzi onoarea de a inaugura noua sală de sport de la Școala Gimnazială Vlaicu Vodă, un proiect care ilustrează angajamentul nostru ferm față de susținerea învățământului din municipiul Slatina.
Această sală de sport modernă și complet echipată va fi un loc de antrenament și joacă pentru generațiile actuale și viitoare de elevi.
Continuăm să construim împreună Slatina, pentru a face municipiul nostru un loc mai prosper, cu un sistem educațional adaptat la cerințele actuale.
Voi promova și sprijini în continuare astfel de proiecte pentru educația copiilor noștri.”, se arată în textul postat pe pagina de socializare a primarului Emil Moţ, după eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.