Acasă Actualitate Prefectul județului Olt a prezentat viziunea și obiectivele mandatului său

Prefectul județului Olt a prezentat viziunea și obiectivele mandatului său

146

Prefectul județului Olt, Mario De Mezzo, a prezentat miercuri, 9 august 2023, viziunea și obiectivele strategice ale mandatului său, într-o conferință de presă transmisă live pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului Județului Olt. Mario de Mezzo a trasat câteva direcții strategice de acțiune, detaliate mai jos, explicând, de asemenea, cum vede acest rol extrem de important în comunitate.

Acesta a anunțat în premieră constituirea unui taskforce (echipă de lucru) pentru investiții și fonduri europene la nivelul județului, cu specialiștii din primării și alte instituții publice care pot accesa finanțări europene.

„Nu știu să existe o structură similară în țară. Ceea ce voi propune tuturor instituțiilor publice din județ este să reunim, inițial săptămânal, apoi bilunar, fizic, online sau hibrid, toți oamenii care au în fișa postului atragerea de fonduri europene pentru a vedea ce oportunități există, ce blocaje avem, unde putem interveni. Voi intermedia inclusiv discuții tehnice cu reprezentanți ai MIPE și alte instituții din administrația centrală, care să ne poată sprijini în atragerea de fonduri și deblocarea diverselor probleme. Participarea în acest taskforce nu va avea la bază niciun fel de criteriu politic – și dacă anumiți primari sau șefi de instituții nu vor accepta participarea colegilor la aceste întâlniri, din rațiuni politice, vor răspunde în fața electoratului anul viitor, nu în fața mea”, a declarat prefectul județului Olt.

Mario De Mezzo a făcut și un apel către toți cetățenii județului Olt, prin intermediul presei prezente la conferință.
„Îi rog pe locuitorii din județ care întâmpină orice fel de blocaj, problemă, dificultate în interacțiunea cu orice instituție publică din județ să mă anunțe imediat și mă voi implica personal în remedierea situației. Oricine sună la cancelaria prefectului și cere numărul meu de mobil îl va primi și vă rog să nu ezitați. Suntem în serviciul public, în slujba cetățeanului, și mă voi asigura că, în mandatul meu, fiecare angajat plătit din banii dumneavoastră va înțelege pe deplin această imensă responsabilitate”, a mai declarat prefectul.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit, avem un prefect patriot, care vrea sa faca treaba buna, vocal si bine intentionat.
    Personal, il voi sprijini fara rezerve atat timp cat va face ceea ce promite.
    Cred si sper ca toti cetatenii interesati de un trai mai bun precum si de accesarea de fonduri europene pentru diferite poroiecte, sa sprijine actiunile initiate si coordonate de dl. prefect.
    Mult succes, dle prefect Mario De Mezzo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.