Acasă Actualitate ANUNT UAT BALS

ANUNT UAT BALS

65

UAT ORAŞ BALŞ , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru „STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ A ORAŞULUI BALŞ PENTRU PERIOADA 2021 – 2030, localitatea Balş , jud. Olt” planul nu necesită evaluare de mediu şi nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.
Documentaţia care a stat la baza luării deciziei de revizuire a deciziei etapei de încadrare şi proiectul de revizuire a deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 800- 1400, precum şi la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro
Publicul poate formula comentarii privind revizuirea deciziei etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

Articolul precedentMario De Mezzo, nou prefect de Olt, a depus jurământul
Articolul următorPrefectul județului Olt a prezentat viziunea și obiectivele mandatului său

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here