Acasă Actualitate Siminica Mirea, mesaje aniversare dedicate Justiției Penale Internaționale şi Poliției de...

Siminica Mirea, mesaje aniversare dedicate Justiției Penale Internaționale şi Poliției de Frontieră Române

19

Senatorul Siminica Mirea a transmis, pe pagina sa de socializare, un mesaj dedicat Zilei Justiției Penale Internaționale:
„Pe 17 iulie, sărbătorim Ziua Justiției Penale Internaționale, momentul în care recunoaștem importanța unui sistem judiciar echitabil și imparțial.
Justiția este temelia democrației și a statului de drept, asigurând respectarea legii și protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Ne amintim de responsabilitatea noastră de a susține independența sistemului judiciar și de a respecta deciziile instanțelor.
Cu această ocazie, îmi exprim recunoștința față de judecătorii, procurorii și toți cei implicați în sistemul de justiție penală pentru dedicarea lor în asigurarea unui proces corect și pentru aducerea justiției în cazurile de importanță crucială”.

De asemenea, şi un alt mesaj aniversar dedicat sărbătoririi Zilei Poliției de Frontieră Române, o zi dedicată oamenilor curajoși care protejează granițele ţării cu devotament și sacrificiu.

„Acești adevărați eroi asigură siguranța României și luptă împotriva criminalității transfrontaliere pentru a ne menține țara în siguranță și prosperă.
Cu ocazia acestei zile speciale, haideți să ne reamintim că siguranța noastră este o responsabilitate comună. Respectarea legilor și sprijinul pentru autorități sunt esențiale pentru construirea unei Românii puternice și unite. Să fim vigilenți și să arătăm că apreciem munca eroică a polițiștilor de frontieră, care sunt mereu pregătiți să ne apere libertățile și valorile.
Le urez, pe această cale, un La mulți ani! călduros polițiștilor de frontieră români. Să sărbătorim nu doar instituția, ci și oamenii minunați care se află în spatele uniformelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.