Acasă Actualitate Deputatul Chesnoiu: „Astăzi sărbătorim Ziua Națională a Tineretului”

Deputatul Chesnoiu: „Astăzi sărbătorim Ziua Națională a Tineretului”

20

Joi, 2 mai 2024, sărbătorim Ziua Naţională a Tineretului. Marcarea acestei zile a fost instituită prin Legea nr. 425/2004. Proiectul legislativ pentru marcarea acestei zile a fost iniţiat în 2004, de 15 deputaţi din formaţiunile politice parlamentare. Propunerea legislativă a fost respinsă de Senat, la 1 aprilie 2004, fiind adoptată de plenul Camerei Deputaţilor, la 5 octombrie 2004.
Deputatul PSD de Olt, Adrian Chesnoiu, transmite tinerilor următorul mesaj: „Tinerilor noștri le doresc să găsească echilibrul între aspirațiile profesionale și viața personală, să aibă măsură în toate și să aibă curajul să viseze. Setați-vă obiective, fiți îndrăzneți și încrezători în voi. Învățați din experiențe, trăiți și nu vă temeți de eșecuri. Numai cine nu încearcă nu va avea șanse de reușită!”

„Astăzi, în Joia Mare, sărbătorim nu doar un moment cu rezonanță specială pentru noi, creștinii ortodocși, ci marcăm și Ziua Națională a Tineretului. Este o zi dedicată celor care vor construi România de mâine. Cu entuziasmul și visurile lor ne alimentăm prezentul și avem obligația să facem ca realitatea să fie o platformă cu perspective reale care să le ofere șansa să își valorifice potențialul.
Cred că cea mai mare provocare a noastră este să îi convingem să aleagă România drept casă pentru viitorul lor.
De modul cum noi proiectăm astăzi acest viitor depinde șansa noastră ca națiune să ne păstrăm valorile acasă.
Tinerilor noștri le doresc să găsească echilibrul între aspirațiile profesionale și viața personală, să aibă măsură în toate și să aibă curajul să viseze.
Setați-vă obiective, fiți îndrăzneți și încrezători în voi!
Învățați din experiențe, trăiți și nu vă temeți de eșecuri. Numai cine nu încearcă nu va avea șanse de reușită!
La Mulți Ani!”
, este mesajul deputatului Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.