Acasă Fără categorie Văleni, zonă roşie infracţională în judeţul Olt!

Văleni, zonă roşie infracţională în judeţul Olt!

2155

Codurile roşii de caniculă se suprapun la Văleni, judeţul Olt, cu un adevărat cod roşu de infracţionalitate. Şi nu numai la Văleni. Teritoriul estic al judeţului este în aceste zile locul unde fărădelegea a învins legea. Terenurile agricole, aflate în vegetaţie cu culturile de toamnă, sunt la îndemâna rău-făcătorilor. Imaginile surprinse acum câteva zile pe terenurile unor societăţi agricole din zonă arată unde poate ajunge jaful la… câmpul mare.

Culturi de floarea soarelui şi de porumbi sunt călcate în mod propriu de turmele de ovine, care sunt scoase, îndeosebi pe timpul nopţii la păşunat pe terenurile altora. Distrugerile sunt ireversibile. Mai mult, pentru a asigura accesul facil al ovinelor la culturi, înintea turmei se merge cu tractorul, pentru a culca lanurile de porumb şi floarea soarelui în acest păşunat clandestin de tip infracţional. Toată lumea din zonă ştie cine sunt autorii, dar isntituţiile de forţă ale statului, aflate şi ele în cunoştinţă de cauză, întârzie într-o intervenţie rapidă, menită să oprească distrugerile aşa cum vă sunt ele prezentate şi să impună respectarea legiide către cel care din păşunatul neautorizat a fpcut un obicei.

Ce se întâmplă la Văleni poate fi un semnat de alarmă mai suns de administraţia poliţiei rurale din zonă, oameni cu funcţii de conducere ce trebuie să vadă şi să intervină în completarea subordonaţilor din teritoriu. Imaginile vorbesc de la sine, iar ce se întâmplă la Văleni e un butoi cu pulbere. Iar dacă până astăzi nu s-a lăsat cu vărsare de sânge, e doar o întâmplare. Oamenii idn zonă, ajunşi la capătul răbdării, sunt din ce în ce mai dispuşi să-şi facă singuri dreptate.

În urmă cu câteva luni, aici avea loc un eveniment în care, tot pe fondul păşunatului agresiv pe culturile altora, puţin a lipsit ca un om să nu fie agresat de cei pentru care proprietatea altora e chiar un moft.

1 COMENTARIU

  1. Cine sunt infractorii? Extraterestri?
    Daca nu aveti dovezi si nume, ne mai debitati asemenea prostii public!
    Puneti intr-o lumina proasta si institutiile statului, garante ale respectarii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.