Acasă Politic Siminica Mirea: „Piatra-Olt a intrat pe drumul reabilitării din temelii și se...

Siminica Mirea: „Piatra-Olt a intrat pe drumul reabilitării din temelii și se dezvoltă frumos”

91

Senatorul Siminica Mirea a participat, la ședința de alegeri a Tineretului Social Democrat Piatra-Olt, o organizație foarte dragă mie, unde am cunoscut mulți tineri deștepți, ambițioși și frumoși.
„Daria Oprea a fost restabilită în această funcție, prin inițiativa sa de a dezvolta la Piatra-Olt una dintre cele mai puternice organizații de tineret din județ, datorită seriozității prin care orice acțiune asumată a fost dusă la bun sfârșit, marcând rezultate notabile.
De asemenea, tinerii din cadrul organizației TSD Piatra-Olt, au șansa de a lucra alături de domnul Nicușor Rada, un primar tânăr care a adus comunității un suflu nou caracterizat prin investiții importante pentru dezvoltarea orașului.
Piatra-Olt a intrat pe drumul reabilitării din temelii și se dezvoltă frumos, datorită unei echipe de succes la care contribuie și membrii organizației de tineret.
Am spus de multe ori faptul că, tinerii reprezintă o sursă importantă de inspirație pentru noi, iar pe această cale îi încurajez să îndrăznească și să își urmeze visurile, pentru că au din partea noastră tot sprijinul necesar.
Mult succes Dariei și echipei sale, din care fac parte vicepreședinții: Marsadec Daniel, Gugu Laurențiu, Petre Alin, Ion Ovidiu, Dobeanu Daniel.
Secretarul General al Biroului Organizației a fost desemnată Ungureanu Cristina, iar cei 22 de membri sunt: Drăgan Cristian, Badea Andrei, Chiriță Nicoleta, Munteanu Corina, Popescu Marius, Mihalache Victor, Nistor Georgiana, Morareț Alex, Mihalache Cosmina, Busu Alexandru, Oanță Elena, Dobeanu Adelin, Dinu Luminița Valentina, Selcu Mădălina ,Drăgan Denis, Zanfir Emanuel, Postolache Georgiana, Ivăncescu Gabriel, Lilea Daniel, Coman Mădălin și Petec Alexandru”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.