Acasă Actualitate Social-democraţii olteni, 1 Mai la iarbă verde

Social-democraţii olteni, 1 Mai la iarbă verde

99

Ziua de 1 Mai a avut parte de o vreme prielnică distracţiei la iarbă verde. Oamenii au venit cu familia, cu prieteni, alături de social-democraţii olteni şi au petrecut 1 Mai toţi – membri şi simpatizanţi -, la Căcâna, în zona Saţiei de Epurare, lângă râul Olt. Invitaţii s-au aşezat la mese, după ce şi-au primit porţiile de mititei, cârnăciori şi bere. Muzica a fost asigurată de Ansamblul „Doina Oltului” şi tarafuri locale. La sârbe şi hore s-au încumetat mulţi oameni, de toate vârstele. PSD a organizat o astfel de serbare câmpenească încă din 2009, iar tradiţia este continuată de social-democraţi în acelaşi loc.

„Ca de fiecare dată, suntem în mijlocul membrilor de organizaţie. Ne-am întâlnit cu peste 1000 de membri. Este o tradiţie pe care o păstrăm de peste 10 ani de zile, împreună cu ei. Le urez la mulţi ani!”, a spus Marius Oprescu.

Membri de bază ai Organizaţiei Judeţene a PSD Olt au fost prezenţi la serbarea câmpenească, printre care: Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu, vicepreşedinte CJ, Emil Moţ, primarul Slatinei, Alex Berechet şi Gigi-Ernes Vîlceleanu, viceprimarii Slatinei, parlamentarii Siminica Mirea, Marius Iancu, Florin Barbu, Emil Albotă, AdriaN Chesnoiu şi mulţi alţi şefi de deconcentrate.

„De 1 Mai, Partidul Social Democrat, organizaţia Slatina, păstrează tradiţia. Ne simţim bine, e petrecerea noastră tradiţională. Tuturor membriolor noştri le spun La mulţi ani şi împreună să petrecem de 1 Mai.
Din acest weekend, Pădurea Strehareţ este deschisă şi vă aşteptăm cu drag. Aţi văzut acolo, avem o zonă de grătare, zonă de promenadă, avem un loc de joacă foarte frumos pentru copii. Slătineni, şi nu numai, vă aşteptăm cu drag la Pădurea Strehareţ!”, a declarat Emil Moţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.