Acasă Politic Marius Iancu: „Românii au dreptul la sănătate!”

Marius Iancu: „Românii au dreptul la sănătate!”

23

Deputatul Marius Iancu spune că PSD respinge propunerea cnas de a deconta numai un singur serviciu medical pe zi.
„Serviciile medicale sunt un drept al românilor, pentru care plătesc în fiecare lună, și nu un privilegiu sau ajutor oferit de stat.
Românii au dreptul, prin lege, la servicii medicale, iar datoria instituțiilor statului este să îmbunătățească, permanent, calitatea lor, nu să le limiteze accesul la ele.
PSD se opune categoric, propunerii Casei Naționale de Asigurări de Sănătate de a limita decontarea la un singur serviviu medical, pe zi, pentru o persoană și solicităm o analiză, în cadrul Coaliției, a Contractului Cadru propus de CNAS!
Nu este normal ca printr-un simplu act normativ, să interzici românilor accesul la câte servicii medicale au nevoie, de care depinde viața lor!
Sunt cazuri când, pentru stabilirea unui diagnostic, este nevoie de mai multe servicii medicale făcute în aceeași zi, iar în lupta cu boala, fiecare minut, oră, zi poate face diferența.
Nu trebuie să uităm niciodată că instituțiile și cei care le conduc lucrează pentru români, le apară interesele și sănătatea, nu le îngrădesc drepturile și îi condamnă la moarte!”, spune deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.