Acasă Politic Siminica Mirea: „Alături de colegii mei social-democrați, am intrat la guvernare pentru...

Siminica Mirea: „Alături de colegii mei social-democrați, am intrat la guvernare pentru rezolvarea crizelor”

17

Senatorul Siminica Mirea spune că Ministrul PSD al Agriculturii a reușit în timp record să finalizeze proiectul strategic fundamental pentru dezvoltarea agriculturii românești în perioada 2023-2027.
„Astfel, sunt 15,8 miliarde de euro, bani europeni, care vor finanța Planul Național Strategic, după aprobarea acestuia de către Comisia Europeană.
Avem iată un proiect luat de la zero și finalizat într-un timp record, în deplină transparență, iar conținutul său reprezintă rezultatul consultărilor cu partenerii sociali și instituționali.
Planul Național Strategic servește cu prioritate obiectivul principal, acela de a răspunde nevoilor sistemice ale fermierilor și satului românesc, fără alte interese ascunse”, spune senatorul.

Articolul precedent«Avem datoria să susținem industria alimentară care poate fi cel mai mare sector, ca cifra de afaceri, și cel mai mare angajator din România!»
Articolul următorLiviu Voiculescu: „Creșterea veniturilor salariale pentru toți românii, indiferent de sectorul de activitate, reprezintă o prioritate pentru PNL”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here