Acasă Politic Siminica Mirea: „Ne implicăm în vederea creșterii porcilor de către români, în...

Siminica Mirea: „Ne implicăm în vederea creșterii porcilor de către români, în propriile gospodării!”

40

Senatorul Siminica Mirea spune că Partidul Social Democrat îi asigură pe toți cetățenii români că vor putea crește și reproduce, în continuare, porc în propriile gospodării.
„Aceste activități fac parte, în mod real, din tradiția noastră, iar acest lucru nu poate fi schimbat.
Alături de colegii mei social-democrați, vom avea grijă ca forma finală a legii care va ieși de la Camera Deputaților, care este for decizional, să aibă în vedere ca gospodarii români să poată crească porci în gospodărie, alături bineînțeles de un set de măsuri adecvate și eficiente menite să oprească/reducă pesta porcină, protejând în același timp industria.”, declară senatorul.

În altă ordine de idei, senatorul face referire şi la recenta decizie de relaxare a restricțiilor, pe care o vede firească în urma scăderii incidenței infectărilor la 1,19 la mie.
„se pregătesc toate măsurile necesare pentru confruntarea unui eventual și posibil val 5 al pandemiei, impunându-se astfel respectarea fermă a legislației în vigoare. Așadar, are loc aplicarea strategiei de reconstruire a parteneriatului cu populația, și anume de recâștigare a încrederii publice, în așa fel încât toți romanii sa fie convinși, și nu constrânși, de a se vaccina.
În aceste momente, țara noastră este în zona verde, cu o rata de incidență a infectărilor în continuă descreștere, tocmai din acest fapt era o decizie absolut ilogică menținerea obligativității purtării măștii pe strada și in aer liber.”, mai spune Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.