Acasă Actualitate Peşti de ocazie… Doi bărbaţi, arestaţi preventiv

Peşti de ocazie… Doi bărbaţi, arestaţi preventiv

112
sursa: www.reporterntv.ro
sursa: www.reporterntv.ro

În urma unor percheziţii domiciliare, efectuate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliția orașului Corabia, în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism, doi bărbaţi de 35 și 40 de ani, sunt bănuiți că în luna august 2021, ar fi înlesnit practicarea prostituției în orașul Corabia, pentru obținerea de foloase patrimoniale, de către două tinere de 20 și 25 de ani, tot din județul Dolj.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, bărbații fiind reţinuți pentru 24 de ore. La data de 09 septembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.
Bărbații au fost introduși în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Articolul precedentAcțiuni și amenzi pentru nereguli descoperite în transportul, depozitarea și procesarea cerealelor în județul Olt
Articolul următorSlatina. 740 de ghiozdane pentru bobocii de la clasa pregătitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here