Acasă Administrație Caracal. Tineri câştigători pentru reamenajarea intrărilor în oraș

Caracal. Tineri câştigători pentru reamenajarea intrărilor în oraș

121

Vineri, 25 iunie a.c., la Teatrul Național Caracal, au fost desemnați câștigătorii concursului de soluții inițiat de Primăria Caracal pentru realizarea unui proiect de reamenajare a intrărilor în oraș la care s-au înscris studenți de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și de la Facultatea de Horticultură, secția Peisagistică de la Universitatea din Craiova.
În foaierul Teatrului au fost expuse zece proiecte realizate de echipe ce au reunit 30 de tineri viitori arhitecți.
Premiul cel mare, în valoare de 1000 de euro, a revenit unei echipei formate din Iarca Alexandra Maria, Ignătescu Mihai și Baciu Ana Gabriela, studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București care au realizat proiectul pentru intrarea în Caracal dinspre București. Al doilea premiu, în valoare de 500 de euro, a revenit unei echipei formate din Milea Alexandru Gabriel și Gogean Elena, studenți ai aceleiași instituții pentru proiectul privind intrarea în Caracal dinspre comuna Redea.
Juriul care a analizat proiectele a fost format din profesori din cele două instituții de învățământ superior și conducerea Primăriei Municipiului Caracal.
Premiile și cheltuielile de cazare și masă ale participanților au fost asigurate de sponsori, respectiv: Asociația SOS Educația și SC Unifladi SRL.
Primăria Municipiului Caracal intenționează să bugeteze aceste proiecte pentru a permite implementarea lor.

Articolul precedentSlatina. Primăria municipiului, grijă pentru cetăţeni
Articolul următorEmil Albota, întrebare către premierul Cîţu: „Când vom avea rețea de gaze la Deveselu?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here