Acasă Politic Siminica Mirea: „Viața trebuie sa primeze în fața oricărui interes politic!”

Siminica Mirea: „Viața trebuie sa primeze în fața oricărui interes politic!”

81

Senatorul Simincia Mirea are o reacţie cu privire la tragicul eveniment de la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti, care s-a petrecut în seara zilei de luni, 12 aprilie a.c. În acea seară, trei din opt pacienți cu Covid-19, care erau internați în unitatea mobilă ATI, au decedat după ce s-a oprit alimentarea cu energie electrică la TIR-ul special în care funcţiona respectiva unitate.
Ceilalţi cinci pacienți au fost transferați la alte spitale – unul a rămas la Victor Babeș, doi au fost transferați la Spitalul Bagdasar Arseni, unul la Floreasca și unul la Spitalul ROL 2 (secția militară a Ana Aslan).
„Neasumarea, lipsa deciziilor corecte și nepăsarea ucid din nou! Din păcate, trei pacienți au murit în această seara la Victor Babeș, în urma unei pene de curent.
Mai exact, TIR-ul cu paturi specifice secției de Anestezie și Terapie Intensivă prezenta mai multe disfuncționalități, iar tristul episod care s-a soldat cu victime, s-a petrecut datorită unei defecțiuni la instalația de oxigen.
Câți oameni mai trebuie sa moară pentru ca într-un final cineva sa își asume lucrurile întâmplate? Viața și siguranța romanilor trebuie sa primeze în fața oricărui interes politic!
Stop acestui schimb macabru în care pacienții aflați in spitale devin, la propriu, victime, urmând ca abia apoi sa existe o mica urmă de a se lua noi măsuri. Însă, la cum decurg lucrurile, nici măcar victimele par să nu motiveze actuala guvernare de a lua măsuri REALE!” spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.