Acasă Actualitate 1 Mai. Loctrans pune la dispoziție autobuze și microbuze către Pădurea Strehareți,...

1 Mai. Loctrans pune la dispoziție autobuze și microbuze către Pădurea Strehareți, la fiecare 25 de minute, între orele 10:00 și 18:00

150

Miercuri, 1 mai 2024, de Ziua Muncii, slătinenii se pot bucura și relaxa în aer liber la Pădurea Strehareți. În sprijinul cetățenilor, Loctrans pune la dispoziție autobuze și microbuze către Pădurea Strehareți, la fiecare 25 de minute, între orele 10:00 și 18:00.
Ruta va lega stațiile: Gara, Artileriei, Steaua, Metalurgic, Fabra, LPS și OMV.

„Dragi slătineni, vă anunțăm că mâine, 01 Mai 2024, puteți călători cu autobuzele și microbuzele Loctrans către Pădurea Strehareți, cu plecări la fiecare 25 de minute, între orele 10:00 și 18:00. Această rută specială va lega stațiile: Gara, Artileriei, Steaua, Metalurgic, Fabra, LPS și OMV, oferindu-vă un traseu confortabil către destinație. De asemenea, Linia 1 va include Pădurea Strehareți ca și punct de întoarcere la orele menționate, pentru a vă permite să vă bucurați de Ziua Muncii în aer liber. Transportul va fi disponibil în întregul oraș pentru a vă asigura accesibilitatea și confortul pe întreaga zi”, se arată în postarea Loctrans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.