Acasă Actualitate Piața Zahana, închisă de OPC

Piața Zahana, închisă de OPC

2647
foto: internet
      Din cauza nerespectării măsurilor menite să prevină răspândirea noului coronavirus Covid-19, precum și felul în care s-au respectat drepturile consumatorilor, reprezentanţii OPC au decis închiderea pieţei Zahana, cea mai mare şi cea mai importantă piaţă a oraşului.
Reprezentnaţii OPC spun că în piaţă au fost găsite mai multe nereguli care contravin atât legislaţiei în vigoare, proprie domeniului, cât şi prevederilor ordonanţelor militare adoptate, motiv pentru care au fost dispuse deja primele măsuri, urmând să continue, în zilele care vin, controalele şi în alte pieţe şi puncte comerciale din zonă.
Administratorul pieţei i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020”.
De asemenea, au fost demarate mai multe acţiuni de dezinfecție și igienizarea a spațiilor, au fost trasate noi culoare, astfel că intrarea clienților se va face prin Aleea Macului și parcarea mare. Iar ieșirea se va face prin zona destinată vânzării cartofilor. Cumpărătorii vor fi redirecționați de angajații pieței, iar fiecare tarabă va avea dezinfectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.