Acasă Politic Decizii în PSD Olt

Decizii în PSD Olt

519

Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat, organizația Olt, a decis, în cadrul ședinței din 19 Octombrie 2019, dizolvarea conducerii Organizației Locale Caracal a PSD şi desemnarea lui Marian Doldurea în calitate de președinte interimar al PSD Caracal, „în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.”, conform comunicatului de presă.
PSD Olt explică de ce a luat aceste decizii:
„Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.
Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.
Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă.”.

Articolul precedentSilviu Anton. Doar o execuție!
Articolul următorFan Automobile Retro, alături de copiii din Şopârliţa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here