Acasă Actualitate Fan Automobile Retro, alături de copiii din Şopârliţa

Fan Automobile Retro, alături de copiii din Şopârliţa

199

Membri ai grupului Fan Automobile Retro, pe lângă pasiunea lor pentru maşini şi motoare pe două roţi, fac şi fapte bune. Genul de fapte de care trebuie să se ştie şi care nu sunt făcute cu scopuri publicitare sau electorale, chiar. Astfel, tinerii au pornit, recent, spre noii lor prieteni din Şopârliţa, copiii care au devenit imediat fanii lor. Elevii Şcolii Gimnaziale Şopârliţa au primit ghiozdane, jucării, dulciuri, produse de igienă personală şi şase calculatoare. Fericirea copiilor a fost foarte mare, dat fiind şi faptul că tinerii de la Fan Automobile Retro au fost primiţi ca nişte vedete. Proiectele tinerilor nu se opresc aici.

„Ne-am luat porția de energie alături de copiii din Șopârlița. Ne-am unit, cu mic, cu mare, ne-am urcat în mașini, am încălecat motoare și am pornit spre Școală Gimnazială din Șopârlița. Toți copiii au primit ghiozdane noi, dulciuri, jucării și produse de igienă personală.
FAN AUTOMOBILE RETRO, a reușit cu şase calculatoare, haine, ghiozdane, jucării, produse de igienă personală, să aducă fericirea pe chipurile copiilor nerabdadori. Ne-au așteptat în față școlii primindu-ne ca pe adevărate vedete. Și pentru că #BineleDinBine SeFace, copiii au donat cărțile primite unei alte instituții ce are nevoie de ele! În săptămâna ce vine, continuăm campania noastră umanitară și de conștientizare.
Fan Automobile Retro alături de prieteni dragi o să continuie șirul acțiunilor umanitare și îi invită pe toți cei ce doresc să se implice și să participe să #DaruiascaZambete. Mulțumim grupului Moto GARAGE CREW”, spun reprezentanţii Fan Automobile Retro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.