Acasă Actualitate A accidentat mortal şi a fugit

A accidentat mortal şi a fugit

219

Un bărbat din comuna vâlceană Făureşti, în vârstă de 34 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a accidentat doi bărbaţi, ambii din comuna Iancu Jianu. Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe raza comunei Iancu Jianu, când şoferul a lovit doi bârbaţi pietoni, în vârstă de de 40 și de 35 de ani, care se deplasau pe marginea drumului. Unul dintre pietoni fiind accidentat mortal.
„În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, în colaborare cu cei din cadrul Poliției orașului Balș, conducătorul auto a fost identificat pe raza comunei Bârza, la locuința concubinei sale.
Din accident, a rezultat decesul bărbatului de 40 de ani și rănirea celui de 35 de ani, acesta din urmă fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Fiind testați cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto a rezultat o concentrație de 1,40mg/Litru alcool pur în aerul expirat, iar în cazul pietonului rănit 0,21mg/Litru. Luni dimineață, polițiștii rutieri au reținut conducătorul auto pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Balș, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.