Acasă Politic Paul Stănescu, vizită de lucru în Vaslui

Paul Stănescu, vizită de lucru în Vaslui

116
foto MEDIAFAX
      Recent, viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, a efectuat o vizită de lucru în judeţul Vaslui, acolo unde s-a întâlnit cu autorităţile publice locale.
Vicepremierului i-a fost prezentat stadiul programelor coordonate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, fiind subliniată importanţa acestora pentru dezvoltarea comunităţilor locale. De asemenea, acesta a vizitat şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. După ce a vizitat edificiul, în prezenţa vicepremierului Paul Stănescu a fost semnat contractul pentru execuţia centurii ocolitoare a Bârladului, care va avea o lungime de 11,28 km, valoarea totală a proiectului fiind de peste 132 milioane de lei.
„După cum am spus întotdeauna, ţinta principală a mandatului meu este implementarea Programului de Guvernare în ansamblul său și a măsurilor specifice ministerului pe care l-am preluat. De aceea, Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi absorbţia fondurilor europene sunt prioritare”, spune Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.