Acasă Actualitate Neconformităţi, descoperite de inspectorii DSVSA Olt

Neconformităţi, descoperite de inspectorii DSVSA Olt

151

Inspectorii DSVSA Olt au desfăşurat, în perioada 25.06.-27.07.2018, actiuni de control tematic, care au avut drept scop „preîntâmpinarea apariţiei unor episoade de toxiinfecţii alimentare şi care au urmărit verificarea respectării normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor cu privire la receptia, depozitarea, producerea, comercializarea şi transportul produselor alimentare de origine animală ţi nonanimala în restaurante, braserii, grătare mici, laboratoare de cofetărie/patiserie, hipermarket/supermarket şi magazine alimentare de pe teritoriul judetului Olt.”, se arată într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii DSVSA Olt au verificat 96 de unităţi. Au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4400 lei, patru avertismente conform OG 2/2001 şi ca sancţiune complementară două ordonanţe de suspendare a activităţii. Deficienţele descoperite de inspectori au fost nerespectarea regulilor minimale de igienă prin manipularea necorespunzătoare a ărfurilor şi etichetarea greşită a produselor.

Articolul precedentDe Sfânta Maria, aluminiștii sărbătoresc Ziua Metalurgistului
Articolul următorReabilitare termică pentru îmbunătătirea eficientei energetice la Biblioteca Judeteană Olt “Ion Minulescu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here