Acasă Actualitate Din agenda deputatului Marius Iancu

Din agenda deputatului Marius Iancu

88

Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, deputatul Marius Iancu spune că Proiectul de lege privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor a fost aprobat de Camera Deputaților, cu 179 de voturi pentru și 90 împotrivă:
„Acest proiect a fost votat de majoritatea parlamentara după o dezbatere amplă la care au participat toți cei interesați de aceste modificări necesare pentru buna desfășurare a activității judecătorilor și procurorilor care vor răspunde pentru deciziile pe care le iau. Dezbaterea pe acest proiect de lege va continua în Senat care este cameră decizională.”

Şedinţă solemnă în memoria regelui
„În inima părinților mei a existat întotdeauna un mâine. Cu gândul la acel mâine, va mulțumesc pentru ziua de astăzi”, sunt frazele care l-au impresionat pe deputatul Marius Iancu..
„Cu gândul la acel mâine să nu uităm adevăratele valori ale democrației. Libertatea de exprimare și dialogul, demnitatea umana și stoparea abuzurilor, respectul față de români și dragostea pentru România.”, spune acesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.