Acasă Actualitate Florina Popa… 39

Florina Popa… 39

338

Flori, aşa cum o ştiam cu toţii pe Florina Popa, nu era numai un zâmbet, un om altruist, un suflet curat. Era purtătorul unui condei ascuţit şi curat. Era jurnalistul cu moralitate, jurnalistul ca la carte, cel care astăzi ne lipseşte. Nu ne lipseşte doar un astfel de jurnalist, ci omul minunat, care era Flori, cel care astăzi ar fi împlinit 39 de ani. 3 decembrie nu mai este o zi în care o răsfăţam cu toţii, ci este o zi în care trebuie să o comemorăm şi să menţinem vie amintirea ei.
Acel 30 august 2012 a fost duşmăos cu noi, lăsându-ne lumea mai săracă. Cu greu vom înţelege cum funcţionează viaţa unui om pe pământ, pentru că nu primim un manual de utilizare. Însă, oriunde ar fi Flori, cu siguranţă ne veghează de acolo şi ne mai ceartă când, din cauza faptului că suntem prea prinşi cu cele omeneşti, mai uităm de noi, de dragii noştri, de regulile de bază ale unei vieţi simple şi frumase. Flori continuă să fie cel mai frumos dar din viaţa noastră.
Pentru că ţi-a plăcut mult cuvântul scris, l-ai iubit şi respectat, tot prin cuvânt scris îţi spunem că te păstrăm în sufletele noastre şi în gând, aşa cum ai ştiut tu să fii, Flori: frumoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.