Acasă Actualitate Sfârşit de aprilie. Accidente şi victime

Sfârşit de aprilie. Accidente şi victime

331

Luna aprilie s-a încheiat cu două accidente soldate cu victime. În ultima sâmbătă a lunii apriliî in jurul orei 15:00 s-a produs un accident în apropiere de comuna Drăghiceni. A fost implicat un autoturism în care se aflau o femeie, în vârstă de 61 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 55 de ani. Maşina a intrat într-un stâlp care susţinea reţeaua electrică, acesta a căzut peste maşină.
În urma accidentului, femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe a Spitalului Caraca. Tot cu acelaşi traumatism, transportat la aceeaşi unitate mediacală, bărbatul a refuzat internarea.
Celălat accident a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 03:00, în comuna Vişina. A fost implicat un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, în vârstă de 29 (pasager) şi 31 de ani (şofer). Şoferul, care nu avea drept de conducere, a ignorat semnele poliţiştilor de a opri şi oamenii legii au plecat în urmărirea maşinii. La o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat. Pasagerul şi-a pierdut viaţa în urma accidentului, iar şoferul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Corabia. Cum starea lui s-a înrăutăţit, a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde s-a aflat sub supraveghere medicală. Duminică după-amiază, şoferul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la un spital din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.