Acasă Politic PNL OLT – stenograme din ședința de joi seara

PNL OLT – stenograme din ședința de joi seara

593
Prima ședință a noii conduceri a Partidului Național Liberal Olt, a avut loc joi, 27 aprilie 2017, spre seară. Cu Ion Costel Moisescu în capul mesei, președinte ales pe 21 aprilie 2017. S-au propus și s-au votat oameni și funcții…

Astfel, Adreea Asan îi succede Anei Maria Ceaușu pe poziția de secretar general al PNL Olt. Președinte la Tineret a fost desemnat Ionuț Comănescu, un postac liberal cu activitate intensă în mediul virtual, discipol al conducătorilor de ieri și de azi. Șefa Organizației de Femei – Luminița Popescu, soția unui perdant candidat liberal la Primăria Cezieni. Organizația de Pensionari va fi condusă de Aurel Roșu, un liberal adevărat pe care îl are partidul. Mai adevărat decât toți ceilalți enumerați mai sus, la un loc.
Tot joi seara a fost găsită o funcție și pentru Gabriel Dima Buliteanu: președinte la Mediul de Afaceri. Asta, după ce acum trei săptămâni, liderii echipei din care face astăzi parte, îi respingeau, subțire fondat, candidatura la funcția de președinte al PNL Slatina, acolo unde trebuia să fie un singur candidat. Așa cum a și fost!

S-au stabilit și responsabilii pentru alegerile parțiale anticipate de la Sprîncenata și Osica de Sus. În ultima localitate va activa, în numele cauzei candidatului liberal, deputatul Gigel Sorine Știrbu. Iar la Sprîncenata a fost desemnată Siminica Mirea, senator de Olt. Mai mult, în seama acesteia din urmă s-a fixat o contribuție de două mii cinci sute de lei pe lună (!!!), în afara cotizației, pentru a susține activități specifice…
Rămâne un mister de ce prim-vicepreședinții Ioana Gherghiță, liberală de la Corabia, și perdantul de serviciu de la Piatra-Olt (la toate alegerile locale) – Dan Stana, nu sunt în tranșeele de pe frontul localităților unde au loc alegeri parțiale anticipate. Doar, o funcție de o asemenea importanță trebuie răsplătită prin activități pe măsură!

Informațiile de mai sus nu au fost obținute prin intermediul responsabilului PNL Olt cu media, Cătălin Nedelcu de la Șerbănești. Un liberal care, la rându-i, nu a cunoscut gustul victoriei în bătăliile politice. Dar… se antrenează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.