Acasă Actualitate Slătioara. Terenurile de la Pepinieră nu sunt în litigiu!

Slătioara. Terenurile de la Pepinieră nu sunt în litigiu!

610

Omul de afaceri Barbu Văduva, administratorul proiectului rezidențial de la Slătioara, din zona Pepinieră, teren situat la ieșire, spre Criva, pe partea stângă, prezent la Slatina, joi – 16 iunie, a ținut să facă unele precizări legate de anumite informații care acreditează existența unui litigiu în instanță ce ar privi suprafețele deja înstrăinate, cât și pe cele care fac obiectul unor viitoare tranzacții imobiliare.

Barbu Văduva a pus la dispoziția opiniei publice documente autentice, emise de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt, de dată recentă – 9 iunie 2016, care arată că suprafețele deținute de acesta și/sau cumpărate de la el ulterior, nu sunt în litigiu de natură judecătorească sau de orice altfel..
Proprietarii din zonă, cât și persoanele interesate, au posibilitatea să ia la cunoștință de stabilitatea proprietăților dobândite sau de care sunt interesați.
Cu documente, copii de pe înscrisuri oficiale, alături de depozițiile lui Barbu Văduva, în numărul viitor al Ziarului de Olt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.