Acasă Actualitate În fântână… Dimineaţa pe răcoare!

În fântână… Dimineaţa pe răcoare!

317

Pompierii din Stoeneşti au avut o sarcină interesantă în dimineaţa zilei de 9 februarie a.c.. Aceea de a scoate un bărbat de 62 de ani dintr-o fântână publică, adâncă de şapte metri şi cu diametrul de un metru. Evenimentul a avut loc al ora 7:30, în satul Jieni, din comuna Rusăneşti.

„Salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijin fiind solicitat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Militarii l-au găsit pe bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Rusănești, în fântâna cu adâncime de aproximativ șapte metri și diametrul de un metru, fântâna fiind secată. Pentru salvarea bărbatului, unul dintre salvatori a fost coborât cu o scară în fântână, asigurat cu brâu și cordițe de salvare. Victima a fost asigurată cu un ham și două cordițe de salvare, reușind să fie adusă la suprafață de salvatori. Pacientul a fost preluat de pompierii SMURD și personalul medical, conștient, cu dureri la nivelul coloanei vertebrale și excoriații la membrele superioare. Bărbatul a fost transportat la CPU Caracal. Cazul a fost preluat de organele de poliție”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Olt. 

Bărbatul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal din Caracal, iar poliţia va investiga şi ea cum s-a ajuns la acest fapt. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here