Acasă Politic Ora exactă la Balș. Ceasul potrivit, pe mâna lui Mădălin Teodosescu

Ora exactă la Balș. Ceasul potrivit, pe mâna lui Mădălin Teodosescu

809

 

Partidele dau zor să-și facă listele pentru depunerea candidaturilor cu persoanele care le vor reprezenta interesele la alegerile locale din iunie 2016. În unele locuri, situația e clară, în altele, tensiunea crește pe zi ce trece.

La Balș, pe malul Oltețului, toată lumea, de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, așteaptă să vadă ce va face primarul în funcție Mădălin Teodosescu. Dacă va mai candida, cu cine-și va face echipă și ce proiecte va oferi comunității locale spre dezbatere, din perspectiva următorilor patru ani. La ușa sa, dacă s-ar putea vedea, e o coadă de aspirații și aspiranți: liberalii, după ce au comunicat prost cu el, cred că-l au mai departe în echipă. Cei de la ALDE trag nădejde și pun un strop de speranță. Uneperiștii spun că se bazează pe o promisiune făcută undeva, cândva, iar ultimii veniți la poarta primarului, pesediștii, au de partea lor argumentul că ei ar trebui să fie primii aleși.

Oricum, e de văzut ce va fi la Balș, iar asta chiar merită analizat cu atenție! Doar primarul în funcție are pe mână ceasul cu ora exactă…

Articolul precedentEmanuel Oproiu – un tehnocrat la Prefectura Olt
Articolul următorSingaporezele dispărute, găsite de poliţiştii din Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here