Acasă Actualitate Singaporezele dispărute, găsite de poliţiştii din Olt

Singaporezele dispărute, găsite de poliţiştii din Olt

286

„Polițiștii din Olt le-au întâlnit pe cele două doamne din Singapore, aflate în vizită în România, al căror caz a fost prezentat în mass-media internațională. Acestea nu au fost victimele niciunei infracțiuni. Le dorim ședere plăcută în continuare în România!”, scrie Poliţia Română pe pagina sa de socializare.

De zece zile, cele două femei din Singapore: Yap Lay Leng, în vârstă de 25 de ani şi mama sa, Foo Li Kheng (61 ani), au fost date dispărute. Acestea veniseră în România, însă nu se mai ştia nimic de ele. Tatăl fetei a anunţat dispariţia lor din ţara de origine, după ce a observat că fiica sa luase bilete spre oraşul german Frankfurt. Din cont dispăruseră aproximativ 50.000 dolari. Femeile s-au îmbarcat, însă, la bordul unui avion cu destinaţia Bucureşti. Mai achiziţionaseră biletele de întoarcere pentru data de 16 aprilie a.c.

Motivul plecării fetei a fost acela de a vedea zăpada din Europa, iar mama sa a susţinut-o, în timp ce tatăl nu a fost deloc de acord. De fapt, ele fuseseră invitate, la Vultureşti, de o familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.