Acasă Actualitate Cine i-a vopsit geamurile maşinii lui Adrian Pop?

Cine i-a vopsit geamurile maşinii lui Adrian Pop?

49
 
Scandalul la Poliţia Locală Slatina este abia la început. La mijloc se pare că vor pica pălmaşii instituţiei. Acei oameni care muncesc în credinţă pentru un salariu de batjocură. Miza este de fapt debarcarea şefului instituţiei – Adrian Pop.
Sondajul de opinie privind poziţia cetăţenilor faţă de Poliţia Locală Slatina, promovat de Primăria municipiului Slatina, inevitabil, va configura o părere proastă despre această structură.
N-ar fi mai simplu ca primăria, prin reprezentanţii săi, să ceară, simplu, demisia lui Pop? Un comandant care umblă cu… maşina vopsită. Loganul instituţiei, cel repartizat şefului cel mare, are geamurile securizate cu o folie neagră. De cine s-ar ascunde un om plătit din bani publici?
Altfel, din urma acestui scandal intern, explodat în spaţiul public, trebuie să înveţe şi poliţiştii de rând, să nu mai cupleze la toate campaniile de promovare a unor produse publice. Slatina e mică…

1 COMENTARIU

  1. Ptr. ca tot este un atac murdar, marca „Alin Dorobantu”, ma vad nevoit sa iti raspund: Geamurile au fost „vopsite” de mamica ta, inaintea mea si pentru a nu fi vazuta atunci cand iesea pe malul Oltului la cules castraveti cu curul. Bine, dupa aceea a urmat sotia ta si cam asta este toata povestea geamurilor vopsite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here