Acasă Politic Gigel Ştirbu: „PNL susține creșterea veniturilor angajaților”

Gigel Ştirbu: „PNL susține creșterea veniturilor angajaților”

10

Deputatul liberal Gigel Ştirbu spune, într-o postare pe pagina sa de socializare, că PNL susţine o serie de măsuri benefice cetăţenilor referitoare la renunţarea supraimpozitării contractelor part-time şi susţinerea creşterii vniturilor.
„Partidul Național Liberal este partidul care întotdeauna a susținut reducerea taxării muncii, astfel încât românii să primească mai mulți bani. PNL susține ferm renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, scăderea CAS (propunere inițiată deja de PNL în Parlament) și orice tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri.
Supraimpozitarea contractelor part-time a fost o măsură propusă de PSD, partid care conduce atât Ministerul de Finanțe, cât și Ministerul Muncii. PNL s-a opus la acel moment, dar ne aflăm într-o coaliție și a fost nevoie de un compromis, exact pentru a putea păstra cota unică și a evita supraimpozitarea companiilor, o linie roșie pe care PNL a refuzat să o treacă.
Soluții pentru scăderea taxării muncii există, dar este nevoie de o viziune economică de ansamblu și pe termen lung.
Pe lângă scăderea taxării muncii, soluții corecte pentru economia românească sunt creșterea accesului la finanțare a companiilor, pentru ca acestea să se dezvolte mai bine, precum și stimularea investițiilor străine directe, continuându-se linia de anul trecut, când aceste investiții au înregistrat un nou record.
PNL susține creșterea veniturilor angajaților, dar realizată pe considerente fiscale care iau în calcul impactul pe termen lung asupra economiei reale, nu pe declarații cu iz electoral care pot produce efecte devastatoare pe termen lung în mediul economic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.