Acasă Politic Siminica Mirea a primit musafiri speciali

Siminica Mirea a primit musafiri speciali

54

Luni, 12 decembrie, senatorul Siminica Mirea a primit vizita elevilor de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina, care au acceptat invitația și au pășit curioși și plini de emoție în aparatul legislativ al României. Chiar dacă aparent contextul poate fi unul de o simplă vizită, în realitate a fost mult mai mult decât atât.
„Am avut ocazia de a discuta, de a povesti, de a ne cunoaște unul cu celălalt, iar pe alocuri, le-am răspuns întrebărilor și curiozităților pe care mi le-au adresat, cu privire la activitatea de senator.
Ziua a debutat cu un tur ghidat al Senatului, unde elevii au putut vizita și admira clădirea Parlamentului, iar ulterior au participat alături de mine în ședința de plen a Senatului, luând parte la întregul proces de dezbatere și vot privind proiectele legislative.
Sunt încrezătoare când văd tineri pasionați, implicați și orientați către viitor, iar o astfel de zi, cum a fost cea de astăzi, vă spun sincer, m-a încărcat pozitiv și mi-a întărit forțele în cele ce urmează. Generația tânără merită sprijinul nostru și toată implicarea aferentă.
Eu nu mă dezic de cele spuse și orice demers aferent dezvoltării tinerilor va fi prioritar pentru mine!”, spune senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.