Acasă Actualitate Un dar din partea Primăriei Slatina. Pentru 4.065 de beneficiari

Un dar din partea Primăriei Slatina. Pentru 4.065 de beneficiari

25

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun începând de astăzi – 14 decembrie 2022, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 4150 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionari cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.065 persoane.
Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 3 – 31 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele nouă puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie electronic la adresa office@das-slatina.ro.
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 105 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale se va găsi în fiecare plic cu tichete sociale ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.