Acasă Actualitate ACOR Olt, la casă nouă. Inaugurarea noului sediu, o reuşită a preşedintelui...

ACOR Olt, la casă nouă. Inaugurarea noului sediu, o reuşită a preşedintelui Gheorghe Tiutiu

57

După o perioadă de timp în care ACoR Olt îşi căuta sediu pentru a nu mai fi nevoiţi să organizeze întâlnirile prin diverse spaţii, a venit vremea ca asociaţia comunelor oltene să aibă un sediu al ei. Unul modern, confortabil, dotat cu aparatură de ultimă generaţie şi, în special cu o sală de şedinţe. Acolo unde se vor dezbate cele mai noi proiecte de dezvoltare comunitară şi vor fi prezentate cele mai bune idei care vor face din satul oltean locuri moderne.
Florin-Gheorghe Tiutiu nu este doar numele unui primar de şapte stele, ci a unui bun gospodar al celei mai importante asociaţii ale satului românesc: ACOR Olt.

Luni, 12 decembrie a.c., împreună cu prefectului de Olt, Florin Homorean şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, preşedintele ACoR România, Emil Drăghici (primarul comunei Vulcana-Băi, județul Dâmbovița) şi preşedintele ACoR Olt, primarul comunei Nicolae Titulescu, Gheorghe Tiutiu, au tăiat panglica inaugurală. La acest eveniment au mai fost prezenți CJ Olt Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, subprefectul Cosmin Floreanu și primarii mai multor localități din județ.

„Ca de fiecare dată, primarii comunelor din județul Olt au arătat că sunt o forță și iată astăzi îi felicit și împreună cu conducerea actuală a ACoR au reușit să aibă un sediu propriu și să nu mai stea în chirie prin diverse locații. Este un sediu foarte frumos, sper să-l folosească de bun augur în interesul comunelor din județul Olt și el să își justifice existența. Comunele din județul Olt s-au schimbat foarte mult în ultima perioadă. Este în primul rând meritul lor pentru că au reușit să atragă investiții prin diverse surse, Fonduri Europene, buget național, dar și din surse proprii. De asemenea este rolul programelor pe acre le-au avut la dispoziție, așa cum știți Guvernarea PSD de fiecare dată a avut programe de infrastructură importante pentru comunele din România, nu nuami din județul Olt, iar acest lucru ușor, ușor se vede și în momentul de față foarte multe localități sunt puse la punct cu apă, canalizare, școli, grădinițe, și în ultima perioadă și cu gaze. După programele pe care le avem acum în derulare jumătate din județ va avea și gaze” a declarat Marius Oprescu, preşedintele CJ Olt.

După inaugurarea sediului, a urmat şedinţa Adunării Generale ACOR Olt, unde, pe ordinea de zi s-au aflat teme precum raportul de activitate sau bugetul filialei. Din Consiliul Director al filialei de la Olt fac parte: Florin-Gheorghe Tiutiu – președinte (primarul comunei Nicolae Titulescu), Ilie Chitez – prim-vicepreședinte (primarul comunei Bobicești), Mirel Pascu- vicepreședinte (primarul comunei Ianca), Savu Ungureanu – secretar (pimarul comunei Slătioara. Iar în calitate de membri:
Marijana Trepăduș (primarul comunei Șopârlița), Răzvan Rada (primarul comunei Perieți), Ion-Sorin Toma (primarul comunei Movileni), Iulian Preda, (primarul comunei Sâmburești) şi Cici-Constantin OPREA (primarul comunei Brastavățu)

AcoR Olt are ca membre peste 80 de comune din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.