Acasă Politic Mariana Matei, realeasă preşedinte la OFSD Slatina

Mariana Matei, realeasă preşedinte la OFSD Slatina

342

Au început alegerile interne în cadrul organizaţiilor de femei din PSD. Ieri, a fost realeasă, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Social-Democrate Slatina, Mariana Matei, care îşi va continua misiunea de a conduce organizaţia reşedinţei de judeţ. Realegerea Marianei Matei demonstrează implicarea, dezvoltarea ideilor şi concretizarea lor în proiecte, un puternic spirti de echipă şi bună organizare.

La Conferința de Alegeri a OFSD Slatina au participat Corina Sulger, președinta OFSD Olt, primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, președintele PSD Slatina și deputatul Marius Iancu.
Mariana Matei este mamă, soţie, dascăl, consilier județean și inspector în cadrul ISJ Olt.

„Pentru mine, așa cum cred că pentru multe dintre colegele mele, PSD este a doua casă, a doua familie, o familie politică alături de care am purtat multe campanii politice și umanitare, am adus zâmbete și speranțe și asta vom face și în continuare! Să pornim, dragele mele, pe acest nou drum, tot împreună!”, spus Mari Matei, președinta OFSD Slatina.

Femeile social democrate din municipiul Slatina au votat și echipa care va conduce, alături de Mariana Matei, organizatia:
Eugenia Mateșică – secretar;
Loredana Stroiuleasa – vicepreședinte;
Vera Rachina – vicepreședinte;
Cristiana Ilie – vicepreședinte;
Gabriela Șerban – vicepreședinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.