Acasă Actualitate 23 ani de excelenţă. La USAMV Slatina, un nou an universitar

23 ani de excelenţă. La USAMV Slatina, un nou an universitar

150

Acum 23 ani se deschidea filiala de la Slatina a Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară ( USAMV). De atunci, generaţiile de absolvenţi au ales să lucreze în în domeniul antreprenoriatului şi cel agricol, acolo unde au performat. Semn că la USAMV Slatina se află o pepinieră de elite. Anul acesta se împlinesc 23 ani de la înfiinţare, iar instituţia de învăţământ are o echipă managerială bine pregătită, condusă dedirectorul Victor Tiţa.
La festivitatea de deschidere au fost prezenţi: Dinu Toma, decanul facultății de la București, Florin Homorean, prefectul județului Olt, Ionuţ Ivan, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Adrian Bărbulete, inspector școlar genera al Inspectoratului Școlar Județean Olt, Virgil Delureanu, vicepreședintele Consiliului Județean Olt, Ion Bozgă, profesor în cadrul USAMV Slatina, Jenel Copilău profesor în cadrul USAMV Slatina, dar şi prodecanul Dragoş Smedescu, fost student al filialei de la Slatina.

„Iată-ne astăzi în anul 2022, deschizând într-un mod festiv noul an universitar: 2022-2023. Este extraordinar să fiu astăzi în fața dumneavoastră, alături de invitații noștri. Mesajul meu începe mai ales pentru boboci, pentru studenții anului I, cu «Bine ați venit!» și mulțumiri pentru că ați făcut această alegere! Totodată, vreau să transmit mulțumirile mele comunității locale, județene, pentru că împreună acționăm ca o echipă, acționăm cu prietenie pentru a transmite că educația este foarte importantă pentru ceea ce înseamnă viitorul țării noastre.”, a spus Victor Tiţa directorul USAMV Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.